top of page
Maria_08.jpg

SANGUNDERVISNING

Stemmen er et instrument og hver især går vi rundt med et helt unikt et af slagsen. Så når man vælger at få undervisning i sang, er ønsker og mål lige så forskellige og mange som vi er mennesker.
Lige meget hvilket udgangspunkt du kommer med kan vi sammen finde din vej til målet for din stemme.

WORKSHOPS TIL KIRKER

Maria har i en årrække tilbudt gospelworkshops til de danske folkekirker. 

Workshop for alle -

En gospelworkshop for alle aldre og alle slags stemmer. Der er ingen begrænsning på gospel og musikken har ingen alder. En dag med sang, fællesskab, gode rytmer, smil og varme. En workshop er meget mere end bare at synge, en dag med Maria appellerer bredt og har en smittende glæde og energi.

Konfirmandworkshop - 

En workshop byder på energiske og smukke gospelsange, der er nøje udvalgt til at appellere til de unges nysgerrighed i ord og melodier. En dag fyldt med bevægelse, masser af grin og god sang for alle slags stemmer.

Workshoppen udformes så den enkelte kirke har mulighed for at koble det på den eksisterende undervisning. En gospelworkshop kan eksempelvis afsluttes med en koncert eller en gudstjeneste hvor sangene indgår og konfirmanderne deltager.

WORKSHOPS TIL VIRKSOMHEDER OG PRIVATE

En workshop er meget mere end bare at synge, en dag med Maria appellerer bredt og har en smittende glæde og energi. Står du for underholdningen til firmafesten så er en workshop det indslag hvor dine medarbejdere eller gæster på forholdsvis kort tid kan få det til at lyde af noget. Vi vælger sammen sangene, så workshoppen passer til jer eller jeres virksomhed.

UNDERVISER: FAQ
bottom of page